This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Disclaimer

Basic Energie met KvK-nummer 68322305 ( Basic Energie ), wilt u hartelijk welkom heten op www.basicenergie.nl ( Website ). Door onze Website te gebruiken stemt u met deze disclaimer in. Basic Energie kan de inhoud van de Website en deze disclaimer altijd aanpassen zonder dat u daarover bericht ontvangt.

De inhoud van onze Website is zorgvuldig door ons samengesteld, maar u gebruikt onze Website voor eigen risico. Basic Energie zal zich naar beste vermogen inspannen om de inhoud van de Website zo correct mogelijk te houden, maar we staan er niet voor in dat onze Website altijd juist of volledig zal zijn. Informatie, dus ook ons aanbod van producten, kan fouten omvatten of achterhaald zijn.

Basic Energie is niet aansprakelijk voor schade of andere nadelige gevolgen door gebruik of onbereikbaarheid van (informatie op) onze Website. Handelingen die u op basis van onze Website of de door ons verstrekte informatie verricht, komen voor u eigen rekening en risico. Op grond van die fouten of achterhaalde informatie, kan dus ook geen overeenkomst tussen Basic Energie en u tot stand komen.

Basic Energie controleert de inhoud die gebruikers van de Website zelf op onze website plaatsen niet, maar Basic Energie kan deze gebruikersinhoud wel aanpassen. Als u een klacht heeft, dan horen we dat graag. Stuur uw klacht over de inhoud naar klantenservice@basicenergie.nl.

U mag onze Website gebruiken, maar u kunt geen aanspraak maken op onze Intellectuele Eigendomsrechten en die van de gebruikers van onze Website. Basic Energie behoudt zich alle rechten met betrekking tot (de inhoud van) de Website voor. Toestemming voor het gebruik van inhoud van onze Website op publiekelijk toegankelijke plaatsen kunt u altijd via klantenservice@basicenergie.nl aan ons vragen.

Eenvoudig overstappen
Gratis overstapservice
Eerlijk & transparant