This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Profiteer direct van onze voordelige tarieven

Eenvoudig overstappen

Direct overstappen naar Basic Energie in vijf simpele stappen

Overstappen van energieleverancier naar Basic Energie zodat u meer geld overhoudt voor uw bedrijf of familie is eenvoudig online te regelen. In deze 5 simpele stappen profiteert u zo snel mogelijk van lagere energiekosten.

Voor kleinverbruik aansluitingen is Basic Energie een wederverkoper van Anode energie en wordt de overeenkomst aangegaan met Anode energie.

1

Aanvragen energie

Op het formulier ‘Aanvraag lage energietarieven Basic Energie’ vult u gegevens in als naam, adres, postcode en woonplaats. Wilt u zich liever telefonisch aanmelden, bel dan met 085-2732525. Wij helpen u graag.

2

Energiecontract

Basic Energie neemt uw aanvraag direct in behandeling. Eerst bekijken wij wanneer uw lopende contract eindigt en op welke termijn u kosteloos kunt overstappen. U hoeft hiervoor zelf niets te doen. Indien de contracttermijn bij uw huidige energieleverancier nog een periode doorloopt, bent u uw huidige leverancier mogelijk een opzegvergoeding schuldig. BasicEnergie zoekt het voor u uit en doet u het meest gunstige voorstel om toch direct te kunnen overstappen.

U ontvangt binnen enkele dagen het energiecontract met de lage tarieven en de voorwaarden via e-mail. Vanaf deze datum heeft u 14 kalenderdagen bedenktijd. Tijdens deze periode kunt u het contract kosteloos annuleren.

3

Meterstanden

Na ontvangst van het energiecontract vragen wij u om uw huidige meterstanden aan ons door te geven. U ontvangt hier voor een e-mail. Heeft u thuis een ‘slimme meter’ dan lezen wij uw meter-standen digitaal uit. In dat geval hoeft u niets te doen.

4

Voorschottarief energie

De welkomstbrief met vermelding van het voorschottarief en de aankondiging van de eerste incasso ontvangt u direct nadat wij uw standaard jaarverbruik hebben mogen ontvangen. Zo weet u precies wanneer de eerste termijn wordt afgeschreven.

5

Start levering energie tegen lage tarieven

Op de datum die volgens het contract overeengekomen is start de levering van elektriciteit en/of gas tegen onze lage tarieven.

Eenvoudig overstappen
Gratis overstapservice
Eerlijk & transparant